Domotica

Domotica, gaat ver! Maar kan ook eenvoudig!

Domotica

Niko Home Control,

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie.

Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimulatie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid.

Apps voor de gebruiker

Als eindgebruiker beschik je over een aantal tools om zelf je Niko Home Control installatie te bedienen en in te stellen en je energieverbruik op te volgen.

 

 

 

De domotica zijn begonnen aan een stevige opmars. Sferen creëren, warmte beheren, audioverdeling in meerdere ruimtes, toegangscontrole, energiebeheersing, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

U wil genieten van een ontspannen avond, na een harde, stresserende dag. Met een druk op de knop gaat de verwarming in de leefruimte wat hoger, de rolluiken sluiten, de lichten worden gedimd en een zacht muziekje klinkt op de achtergrond.

Bij afwezigheid kunnen aanwezigheidsimulaties toegepast worden, zonder tien verschillende schakelklokjes of timers nodig te hebben. Er belt iemand aan de deur, de oproep wordt doorgeschakeld naar de telefoon op het werk of de gsm, waar u de persoon te woord kan staan.

Dit alles is vandaag de dag voor iedereen mogelijk. Samen bekijken we uw wensen en kiezen we de gepaste installatie.